Na spletu
Rezervacija

Rezervirajte svoj BMW Motorrad na spletu.

Va┼í sanjski BMW Motorrad ┼íe nikoli ni bil bli┼żje. Izbirajte med ┼íirokim naborom ponudb in rezervirajte motorno kolo izklju─Źno zase na spletu ÔÇô v samo 3 preprostih korakih. Izberite ┼żeleni model, prijavite se v My BMW, vnesite podatke o kreditni kartici in prevzemite motorno kolo pri svojem trgovcu z vozili.

Poi┼í─Źite svoj sanjski motocikel.

Izbirate lahko med ┼ítevilnimi vozili, ki so takoj na voljo. Izberite ┼żeleni model in tip karoserije, nato potrdite prora─Źun in brskajte po vozilih, ki so na voljo pri trgovcih z vozili v va┼íi bli┼żini.

Registracija/prijava v My BMW.

Po izbiri modela se registrirajte ali prijavite v My BMW. To lahko storite tako, da kliknete ┬╗Prijava┬ź v zgornjem levem kotu zaslona ali ┬╗Rezerviraj s pristojbino┬ź. My BMW vam nudi pregled nad rezervacijami, priljubljenimi in shranjenimi iskanji.

Rezervirajte motocikel na spletu.

Rezervirajte motocikel izklju─Źno zase z na┼ío udobno in enostavno re┼íitvijo pla─Źevanja prek spleta. Izpolnite zasebne ali poslovne podatke, sprejmite pogoje trgovca z vozili, vnesite podatke o pla─Źilu in kliknite ┬╗Rezerviraj s pristojbino┬ź.

Dokon─Źajte ponudbo.

Izberite financiranje.

Na voljo so ┼ítevilni paketi za financiranje motornega kolesa, ki jih je mogo─Źe prilagoditi va┼íim individualnim okoli┼í─Źinam in va┼íemu ┼żivljenjskemu slogu. Izberite pravega zase, podpi┼íite finan─Źne dokumente in prevzemite klju─Źe svojega BMW Motorrad.